• Forsiden
  • Kjøreutstyr
  • Bagasje
  • Annet
  • Min motorsykkel


  • Det er ikke lenger mulig å gjøre bestilling direkte i nettbutikken. Bestilling gjøres ved å sende mail til oss. Skriv hva du ønsker å bestille, så skal vi kontakte deg og besørge forsendelse.

Kjøreutstyr

Hos oss finner du kjøreutstyr av topp kvalitet for alle motorsyklister. Vi har laget en egen størrelseguide så det skal være lettere å bestille riktig størrelse. Eventuelt har du 30 dager bytterett hos oss, så om størrelsen skulle være feil kan det ordnes. Se forøvrig vårt varmeundertøy.

Fri frakt på alle bestillinger av kjøreutstyr på minimum kr. 1000,-

PAKKETILBUD
PAKKETILBUD
Dainese
Dainese
Jakker
Jakker
Bukser
Bukser
Støvler
Støvler
Hansker
Hansker
Regnklær
Regnklær
Varmeundertøy
Varmeundertøy
Ryggskinner
Ryggskinner
Skinndresser
Skinndresser
Til dame
Til dame
Hjelmer - Helhjelmer
Hjelmer - Helhjelmer
Hjelmer - Åpningshjelmer
Hjelmer - Åpningshjelmer
Hjelmer - Halvhjelmer
Hjelmer - Halvhjelmer
Hjelmer - Tilbehør
Hjelmer - Tilbehør
 

MC-utstyr

Velg MC-utstyr med omhu. MC-utstyret skal først og fremst beskytte deg. MC-utstyr skal også holde deg varm, og holde vann ute hvis det regner. Det meste av MC-utstyret du finner hos hos er "100% vanntett", men etter en stund vil alle materialer slippe vann gjennom. Vårt tips er å bruke en regndress når det regner. Husk også at mambranen ikke ligger i ytterste laget, men i et lag lengre inne i jakka. Det betyr at selv om ikke du blir våt, blir jakken det. Er du på langtur på motorsykkelen vil du da få problemer med å tørke MC-utstyret. En regndress løser problemet!

MC-utstyr skal som sagt beskytte deg, og for å få den optimale beskyttelsen skal du bruke ei separat ryggskinne under jakka. Bruk hansker av skinn og jakker i tekstil (cordura!) eller skinn.

Sjekk ut Dainese, vårt nye toppmerke!

MC-senteret ønsker deg en fortrefferlig sesong med et godt, behagelig og sikkert MC-utstyr !