• Forsiden
  • Kjøreutstyr
  • Bagasje
  • Annet
  • Min motorsykkel


  • Det er ikke lenger mulig å gjøre bestilling direkte i nettbutikken. Bestilling gjøres ved å sende mail til oss. Skriv hva du ønsker å bestille, så skal vi kontakte deg og besørge forsendelse.

Shoei hjelmer

Alle hjelmer fra Shoei overgår langt lovpålagte sikkerhetskrav. Hjelmene er av den aller beste kvalitet, og brukes av verdens mest kjente motorsyklister. Bruker du en hjelm fra Shoei, er du sikret høyeste sikkerhetsnivå, tøfftest design og beste komfort.
Shoei - Verdens beste kvalitet?
Klikk her for informasjon om modellene til Shoei

Shoei GT-AIR

GTA
 4.790,-
Mer info

Shoei NXR

NXR-
 4.790,-
Mer info

Shoei XR-1100

XR11
Førpris: 3.990,-
Nå: 3.690,-
Mer info

Modeller fra Shoei

Shoei GT-AIR

Nyhet 2013! GT-air er den nye storsatsningen fra Shoei. Nå ha endelig Shoei også kommet med en helhjelm med nedfelbart solvisir. Her venter vi mange glade fjes! Alt er forbedret - alt fra ventilasjon, visir, sikkerhet, hakereim, stabilitet, aerodynamikk og dekor. Det nye strømlinjeformet skallet kommer i flere forskjellige størrelser. Lakken er dekket med et ekstra lag glans. Glansen ser vell og bra ut, men mest av alt gjør belegget hjelmen svært motstandsdyktig for skammer - sånn at du kan ha hjelmen pen i mange år. Les mer ...

Shoei XR-1100

Helt nyutviklet sportstouringhjelm med markedets beste sikkerhet, passform, komfort og lufting. XR-1100 er svært støysvak. Våre kunder gir oss tilbakemeldinger om at dette er en hjelm de skal ha i mange år. De som har prøvd XR-1100 sier den er god å ha på, skryter av luftingen og de er fornøyd med den nye (større) visiret. Les mer ...

Shoei Qwest (utgått)

Dette en touringhjelm av markedets beste kvalitet; best på sikkerhet, passform og komfort!
Shoei Qwest erstatter den tidligere modellen Raid 2. Nå er støyen redusert med 60% (2,2db). AIM+ multikompositt skallet består av organisk fiberglass sammensatt i mange forskjellige lag for å få en svært lett vekt. Qwest er prisvennlig.

Shoei XR-1000 (utgått)

XR-1000 har vært på markedet i mange år nå. Det har blitt en klassiker! Modellen er svært robust, og forgjengeren til XR-1100. Her får du en hjelm som en komfortabel, støysvak og av en sikker blanding av glassfiber og karbon. Dessuten er hjelmen sprayet med en ytter-lag som er svært sterk mot skrammer, og holder på lakken. Dette er hjelmen for deg som ønsker kvalitet av ypperste klasse - og er opptatt av pris. MC-senteret har kampanjepris på alle resterende XR-1000 som er på lager.

Shoei Raid II (utgått)

Forgjengeren til Qwest. En touringhjelm av høy kvalitet og med lite støy. MC-senteret har satt ned prisen kraftig på alle resterende hjelmer av typen Raid II. Skallet består av organisk fiberglass sammensatt i mange forskjellige lag for å få en lett vekt og et svært støtdempende skall med optimal stivhet.