• Forsiden
  • Kjøreutstyr
  • Bagasje
  • Annet
  • Min motorsykkel


  • Det er ikke lenger mulig å gjøre bestilling direkte i nettbutikken. Bestilling gjøres ved å sende mail til oss. Skriv hva du ønsker å bestille, så skal vi kontakte deg og besørge forsendelse.

MC-Jakker

Hovedfunksjonene til en mc-jakke er å beskytte deg ved ulykke, samtidig som den beskytter mot vær og vind. En god mc-jakke har CE-beskyttelse i albuer og skuldre. Den har flere lag (uttakbart innerfôr), og er gjerne også vanntett. Det kan anbefales å ha varmeundertøy nærmest kroppen, samt å alltid kjøre med ryggskinne.
Som MC-fører er du ekstra utsatt i trafikken. Kjøp gjerne en mc-jakke med litt farge, for bedre synlighet!

Bullfighter Don Fosfor

DON-FOS-H
 2.390,-
Mer info

Bullfighter Focus

BULL-FOCUS
 2.390,-
Mer info

Bullfighter Hunary

HUN-D
 1.990,-
Mer info

Bullfighter Spirit

SPIRIT
 3.600,-
Mer info

Dainese D-Cyclone

DAI-D-CYC
 7.990,-
Mer info

Dainese damejakke

DAI-LAG-SEC-D
 2.640,-
Mer info

Dainese Tempest D-dry

DAI-TEMP-DJ
 3.190,-
Mer info

Motorsykkel sommerjakker

Jakkene er ofte en kortere i tynnere stoff. Beskyttelsen kan varierer mye fra jakke til jakke, så pass på å velge en type som passer deg. Noen leveres med store og solide polstringer, mens andre leveres med minimal beskyttelse. Selv om sommerjakke gjerne kun brukes de fineste dagene, bør du være nøye med å velge en jakke av god kvalitet. Jakken bør sitte godt, og ikke flaggre i vinden.

Vårt tips: Ryggskinner fyller ingen plass under jakka. Bruk den for ekstra beskyttelse!

Motorsykkel vinterjakker

Tykkere jakker med tykke innefôr. Gjerne en del større og lengre i forhold til sommerjakkene. Jakken bør være vind- og vanntett. Ha kraftige beskyttelser, tykt materiale og gjerne klare farger. Jakkene koster gjerne litt ekstra på grunn av den ekstra bruken av materialer og smarte finesser.

Motorsykkel skinnjakker

I mange land er skinn den mest populære bekledningen innen MC-utstyr. I Norge er nok tekstilklær mer vanlig. Kanskje skyldes dette temperaturen. Skinn gir ekstra bra beskyttelse, passer veldig bra for custom-førere, og er behagelig og tettsittende.
Les mer om skinndresser for racing her.

Motorsykkel regnjakker

Vi frarådet bruk er rene regnjakker som eneste jakke. Det er som regel dårlig stoff, ingen polstring og det motsatte av tettsittende "fit". Bruk gjerne en ekstra regnjakke eller regndress over skinn- eller tekstiljakka.